panimotuotteet

Panimon omat tuotteet

ÄMPÄRI OLALLE – Amber Ale 5,2%

Sisältö: Jenkkiläisen pintahiivaoluttyylin edustaja Amber Ale -oluemme on tummemmasta oluesta pitäville. Se on helppo juoda ja tyylilleen uskollinen maun ja värin puolesta. Tämä tuote soveltuu kauppamyyntiin prosenttien puolesta!

Tarina: Tiesitkö, että Orimattila on hyvin erityislaatuinen paikka. Siellä asuu reilut 16.000 ihmistä, jotka ovat pääsääntöisesti kaikki elämäänsä jollain tavalla tyytyväisiä. Vaikka Orimattilaa ei ole siunattu suurilla järvillä, monipuolisilla kauppakeskuksilla, jäähalleilla tai minkään sortin glamourilla, osataan siellä olla onnellisia kaikesta siitä mitä sattuu kullakin olemaan. Miksi sitä pitäisi lähteä jonnekkin kauas, jos kaikki mitä tarvitset löytyy läheltä. Miksi pitäisi haikailla jotain sellaista, mitä ei edes tarvitse. ”Minulla on hyvä näin”

Tämä asenne on juuri se, mikä tekeekin Orimattilasta erityislaatuisen ja hienon paikan. 

Olkoon tämä pullo omistettu heille. Ämpäri Olalle eli Amber Ale Orimattilalle.

LYPSYJAKKARA – Neipa 5,5%

Sisältö: Meidän Neipa on maukas, sopivan hedelmäinen ja ehdottoman juotava juoma. Olut täyttää kaikki Neipalle ominaisimmat piirteet paitsi usvaisen ulkonäön. Olemmekin hassutelleet, että meillä on varmasti yksi suomen kirkkaimpia neipoja. Onneksi tuolla usvalla ei ole mitään merkitystä, joten tuote on kyllä priimaa. Annamme maulle täydet viisi tähteä.

Tarina: Lypsyjakkara ei ole kapistuksena kovinkaan kummoinen. Puinen, törkyinen, halvoista materiaaleista tehty, juuri omistajansa painon
kestävä istuin, joka kiittämättömästi potkaistaan lypsyn jälkeen syrjään. Lypsyjakkarat olivat kuitenkin vuosien ajan uskollisesti palvelevia ystäviä, joiden tehtävää ei saa aliarvioida. Ilman tätä jakkaraa, emännät ja isännät olisivat jatkuvista noidannuolista ja selkäsäryistä niin jäykkinä, ettei tilan töistä tulisi mitään. Maitoa ei lypsettäisi, viljaa puitaisi, eikä kaljaa pantaisi…

Luojan kiitos näin ei käynyt! Kiitos lypsyjakkaran!

Näin nimesimme maukkaan Neipamme arvokkaasti Lypsyjakkaraksi

MAAJUSSI – Lager 4,7%

Sisältö: Panimon kulmakivi Maajussi Lager on maukas ja erittäin helposti lähestyttävä Lager- tyyppinen olut. Se menee alas todella helposti, mutta antaa kuitenkin perus kauppalagereita enemmän makunsa puolesta.

 

Tarina: Muista kertoa lapsillesi mistä kaikkein pienimpään markettiin tai suurimpaan kaupunkiin ruoka tulee. Kerrothan sen tulevan maalta.

Älä unohda niitä maajusseja, jotka näinä myrskyisinä aikoina pystyvät antamaan sen kaikkein arvokkaimman; ruoan.

Tämä olut on oodi suomalaiselle maajussille.

Kauan eläköön Maajussi!

KAUSITUOTE – Ei myynnissä tällä hetkellä

PER*EET OLALLE – Amber Ale 6,5%

Suomi on tunnettu kaikenlaisista erikoisista lajeistaan. On saappaanheittoa, eukonkantoa, suopotkupalloa, mökkiolympialaisia, rautakanki-kävelyä ja ilmakitaran MM-kilpailuja.

Kalja-Harrillakin on oma suosikkipeli nimeltään ”Per*eet olalle”. Se on todella hauskaa kavereiden kanssa. Ethän olettanut tämän nimen liittyvän juomiseen! Ethän?

KAUSITUOTE – Ei myynnissä tällä hetkellä

VIRITETTY LYPSYJAKKARA – Neipa 6,9%

Kun jokin asia on viritetty, niin tämä menee silloin nopeammin, äänekkäämmin sekä voimakkaammin. 

Tässä tuotteessa on havaittavissa vahvaa viritystä kun Kalja-Harri syötti epähuomiossa Neipa-lehmälleen astetta tuhdimpaa hiivaa ja lopun voitkin arvata. Nyt sitten aitaa kaatuu ja tanner tömisee kun lypsyt on käynnissä. 

Muista nauttia tämä Lypsyjakkara hieman tavallista hitaammin ettei homma lähde käsistä. Lähinnä siellä omassa päässä…