panimotuotteet

Panimon omat tuotteet

ÄMPÄRI OLALLE – Amber Ale 5,7%

Jos kuuseen kurkottaa, voi pian katajaan kapsahtaa. Ja jos heinäladon katolle kaljaämpärin kanssa kiipeät, se vasta sitten huono idea onkin.

On Kalja-Harrilla joskus kyllä välähtänytkin! Hän nimittäin päätti kunnioittaa rakasta synnyinseutuaan Orimattilaa nimeämällä ensimmäisen panonsa sen mukaan. 

Ensimmäinen OLUT on Amber Ale ja kotikaupunki Orimattila, tästä syntyy tietenkin yhdessä makeasti sointuva ”Ämpäri Olalle”. Nerokasta eikö vain?

PER*EET OLALLE – Amber Ale 6,5%

Suomi on tunnettu kaikenlaisista erikoisista lajeistaan. On saappaanheittoa, eukonkantoa, suopotkupalloa, mökkiolympialaisia, rautakanki-kävelyä ja ilmakitaran MM-kilpailuja.

Kalja-Harrillakin on oma suosikkipeli nimeltään ”Per*eet olalle”. Se on todella hauskaa kavereiden kanssa. Ethän olettanut tämän nimen liittyvän juomiseen! Ethän?

LYPSYJAKKARA – Neipa 5,5%

Kalja-harri kuuli huhua, että jos lehmälle syöttää mallasta, hiivaa ja humalaa, lypsäisi tämä kiitokseksi isännälleen maidon sijasta olutta. Eikä mitä tahansa olutta; vaan täydellistä neipaa.

Kalja-Harri osti kaverikseen lehmän jonka nimesi kunniakkaasti Neipaksi. Oli aika ottaa vanha lypsyjakkara käyttöön ja lähteä herkulliselle neipa-lypsylle.

Neipa lehmä elääkin nyt luomutilalla onnellisena ja häntä voit seurata Kalja- Harrin somen välityksellä. 

VIRITETTY LYPSYJAKKARA – Neipa 6,9%

Kun jokin asia on viritetty, niin tämä menee silloin nopeammin, äänekkäämmin sekä voimakkaammin. 

Tässä tuotteessa on havaittavissa vahvaa viritystä kun Kalja-Harri syötti epähuomiossa Neipa-lehmälleen astetta tuhdimpaa hiivaa ja lopun voitkin arvata. Nyt sitten aitaa kaatuu ja tanner tömisee kun lypsyt on käynnissä. 

Muista nauttia tämä Lypsyjakkara hieman tavallista hitaammin ettei homma lähde käsistä. Lähinnä siellä omassa päässä…