Mallassäkinheiton SM

Mallassäkinheiton SM

Mallassäkinheiton Suomen-mestaruuskilpailuun osallistuminen

Orimattilan Lato panimo hakee Mallassäkinheiton ensimmäistä virallista Suomen mestaria. Kilpailusarjoja on kaksi. Miehet ja naiset. Kilpailun ideana on heittää mallassäkkiä eli viljapussia käsivoimin niin pitkälle kun mahdollista. Vauhtia saa tietenkin ottaa mutta heittoviivan yli ei saa astua tai suoritus hylätään. Miesten säkki painaa 25kg ja naisten 15kg. 

Kilpailussa on kaksi heitto yritystä joista pidempi lasketaan.  Parhaat heittäjät jatkavat finaaliin sarjakaavion mukaisesti. Miesten ja naisten paras heittäjä palkitaan ruhtinaallisesti Lato panimon tuotepaketilla ja kiiltävällä voitto pokaalilla. Toki myös mainetta ja kunniaa on luvassa!

Kilpailu järjestetään Orimattilan Lato panimolla lauantaina 29.4. klo 15.00 Wapputanssit tapahtuman yhteydessä. Ilmoittautumaan pääsee alla olevalla lomakkeella. Ensimmäiset 20 miestä ja 20 naista valitaan kilpailuun osallistujiksi. Ole nopea! Paikat menevät yhdessä hujauksessa. Ilmoittautumisen jälkeen otamme pian yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Huomioithan oman terveydentilan ja kunnon ennen kuin päätät osallistua. Orimattilan Lato ei vastaa kilpailun aikana loukkaantuneiden henkilöiden terveydestä vaan kilpailuun osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailupäivänä järjestäjä valvoo, että osallistujat ovat kykenevässä kunnossa, jotta vältytään haavereilta. Kiitos!